Uppsala, Zweden

Voor de gemeente Uppsala, bekend om zijn historische bezienswaardigheden, waaronder de koninklijke terpen van het oude Uppsala, hebben wij een unieke Stand-Alone ontwikkeld. Dit openbare toilet bevat naast een urinoir twee reguliere toiletten en ook een mindervalide toilet.

Wat deze Stand-Alone zo uniek maakt, is de beplanting; de zijkanten zijn versierd met verschillende planten over de gehele buitenkant. Hierdoor ziet het er niet alleen prachtig uit, maar past het ook perfect in de groene omgeving.

Dit toilet bevat een Automatic systeem dat met volledige efficiëntie de volledige toiletbril in de gebruikersruimte weet te reinigen en drogen, waardoor elke gebruiker kan genieten van een schoon toilet.

Toilet systeem

Deze Stand-Alone is uitgerust met drie 'The Automatic'-systemen en een apart urinoir. Twee van deze 'The Automatic'-systemen zijn reguliere systemen, en één 'The Automatic'-systeem is een rolstoeltoegankelijk systeem

Model

Twee normale openbare toiletten, een rolstoeltoegankelijk openbaar toilet en een urinoir.

Exterieur

De zijwanden bestaan uit een verscheidenheid van planten, waardoor een unieke uitstraling ontstaat. Schuin aflopend dak en groene gepoedercoaten panelen.

Datum van installatie

2019