Stand-Alone

De stand-alone unit kan volledig aan de omgeving worden aangepast.

Onze stand-alone units zijn ontwikkeld voor plaatsing in de openbare omgeving. Ze zijn over de hele wereld te vinden. Ontworpen met vandalisme, toegankelijkheid en duurzaamheid in het achterhoofd. Met een grote verscheidenheid aan designopties is er altijd wel iets dat bij uw omgeving past. Weet je niet zeker wat werkt, of zoek je iets anders? Wij zullen met u samenwerken om de beste toileteenheid voor u te creëren.

Modulaire montage en demontage

Modulaire montage en demontage

Op elk moment van de levenscyclus van het product kunnen onderdelen worden vervangen en/of aangepast, waardoor de wc-eenheid jaren meegaat.

Industriële Flexibele Demonteerbare

Industriële Flexibele Demonteerbare

Door gebruik te maken van een IFD-bouwmethode kunnen we alle onderdelen van de eenheid gemakkelijk hergebruiken.

Integratie in de omgeving

Integratie in de omgeving

In overleg met onze of uw eigen architecten kan elk gewenst ontwerp worden gerealiseerd, zodat het past in de omgeving.

Sensortechnologie

Sensortechnologie

Meerdere sensoren in de toiletruimte voor persoonsdetectie. Dit helpt om de schuifdeuren te bedienen, maar ook om de schoonmaaksystemen te activeren.

Frisse Geur

Frisse Geur

Onze zeep heeft een subtiele maar frisse geur die kan worden geroken bij het betreden van de toiletruimte. Bij elke spoel- en reinigingscyclus worden de grote oppervlakken in het toestel opgefrist.

Betalingsgemak

Betalingsgemak

Om het toilet te openen kan de toegangsplaat worden uitgerust met: openingsknop (gratis toilet), muntautomaat (prijs instelbaar), NFC-module (voor kredietkaart), 0900-nummer (betalen via sms). Combinaties zijn ook mogelijk.

Geautomatiseerde openbare toiletsystemen voor iedereen, overal.

Om onze missie te vervullen om het veiligste, meest hygiënische openbare toilet te creëren, doen we het allemaal zelf: van ontwerp, tot productie, tot plaatsing, tot onderhoud. Allemaal vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam.

 • Expert in Water Systems
  Expert in Water Systems
 • Top 100 Most Innovative SME Companies in The Netherlands
  Top 100 Most Innovative SME Companies in The Netherlands
 • Patented Technology
  Patented Technology
 • Sustainable
  Sustainable
 • SMART City Concept
  SMART City Concept
Watch-video

Door onze modulaire basis zijn wij flexibel in ons ontwerp: Toiletten kunnen variëren van compacte tot grotere rolstoelvriendelijke toiletten in verschillende afmetingen. Wij kunnen eenheden creëren met urinoirs aan de buitenkant, eenheden met meerdere toiletten, de positie van de ingang veranderen, enzovoort. Door een IFD-bouwmethode te gebruiken, kunnen we ook alle onderdelen van de eenheid gemakkelijk hergebruiken.

Ergonomisch
De knoppen voor enkele en meervoudige bewerkingen zijn ergonomisch geplaatst om de inspanning te minimaliseren en de efficiëntie te maximaliseren.

Voor visueel gehandicapten
We maken de toiletunits zo herkenbaar mogelijk aan de buitenkant. Binnenin zijn de onderdelen voldoende gecontrasteerd met de achterwand om ook voor minder goedzienden waarneembaar te zijn.

Voor rolstoelgebruikers
Meerdere beugels, toegankelijkheid onder de wastafel, een lange spiegel en minimale hoogteverschillen zorgen voor een ergonomisch toiletbezoek voor rolstoelgebruikers.

Geen aanraking
Nabijheidssensoren sturen de functies deur openen, toilet doorspoelen en handen wassen. Omdat deze sensoren niet hoeven te worden aangeraakt, resulteert dit in schonere oppervlakken en schonere handen.

Handen droog in 10 seconden
Wij gebruiken krachtige handdrogers om ervoor te zorgen dat de handen in 10 seconden volledig droog zijn. Handen hoeven niet te worden afgewreven, wat de hygiëne ten goede komt.

Automatische deuropening
Onze units kunnen worden uitgerust met een normale of een schuifdeur die automatisch kan worden geopend, zodat mensen moeiteloos het toilet kunnen betreden.

Veiligheid komt op de eerste plaats. Dit geldt ook voor onze toiletunits. Wij hebben verschillende systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat al onze producten veilig zijn in het gebruik.

Noodknoppen
Binnenin zijn drie noodknoppen geplaatst, die vanuit elke positie kunnen worden bereikt. Als op een van deze knoppen wordt gedrukt, gaat de deur van het toestel open en gaan de lampjes aan de buitenkant knipperen. Een noodbericht wordt ook rechtstreeks naar het managementsysteem gestuurd, zodat onmiddellijk actie kan worden ondernomen.

Noodstroom
In geval van stroomuitval schakelt het toilet over op noodstroom. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker zijn bezoek onder alle omstandigheden kan voltooien, en niet binnen wordt opgesloten.

Veiligheidssensoren
Bewegings- en andere veiligheidssensoren in de toiletruimte controleren of er na gebruik nog personen of voorwerpen binnen zijn. Als het systeem iets registreert, zal de reinigingscyclus dienovereenkomstig worden aangepast of helemaal niet worden uitgevoerd.

Bescherming tegen legionella
Door de systemen regelmatig rond te pompen, wordt ervoor gezorgd dat het water niet tot stilstand komt, zelfs niet bij langdurige sluiting.

KIWA-keurmerk
Wij beschikken over het certificaat inzake watergerelateerde veiligheidsaspecten van “gevaarlijke toestellen”.

4G-verbinding
Er wordt een constante 4G verbinding met de toileteenheden onderhouden. Diverse meldingen en eventuele storingen worden in real-time ontvangen, zodat hierop adequaat kan worden gereageerd.

Bij de ontwikkeling van onze systemen besteden wij bijzondere aandacht aan duurzaamheid. Door de gebruikte materialen en onze manier van bouwen zijn onze toiletten zeer duurzaam. Omdat de eenheden bovendien industrieel flexibel demonteerbaar zijn, kan elk onderdeel van de eenheid gemakkelijk worden vervangen of vernieuwd. Dit zorgt ervoor dat de toileteenheid op lange termijn blijft presteren en zijn “looks” niet verliest. Dit betekent ook dat de toiletunits perfect passen in een circulaire economie.

Wij hebben onze eigen reinigingsproducten ontwikkeld, geproduceerd onder de naam ‘Sani-sol’. Wij produceren drie volledig biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen, zodat het onderhoud van de eenheid op een duurzame manier gebeurt. Wij zijn ook trots te kunnen zeggen dat wij partners zijn van het programma Smart for Sustainable Cities (U4SSC) van de Verenigde Naties, dat werkt aan 9 van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen.

Beschikbare toiletsystemen

The Revolving Toilet

Een revolutionair zelfreinigend toiletsysteem voor de openbare ruimte. Met een snelle doorlooptijd zal elke bezoeker een toilet kunnen ervaren dat van binnen en van buiten schoon is.

De Automatische

De Automatic bevat een automatisch reinigingssysteem dat helpt om de toiletbril efficiënt schoon te houden. Elke nieuwe bezoeker krijgt altijd een schone en droge toiletbril bij de Automatic.

Automated Public Toilet

De automatische toiletten zijn niet-zelfreinigende toiletten. Om de oppervlakken schoner te houden en het algemene gebruik van de toiletten zo hygiënisch mogelijk te maken, zijn de automatische toiletten uitgerust met no-touch elementen.

Bekijk onze andere eenheden

Stand-Alone

Mobiel

Mobiele units die hygiënische oplossingen bieden op locatie.

Stand-Alone

Inbouw

Onze toilet technologieën geïnstalleerd in bestaande ruimtes.