Mobiel

De Mobile Unit biedt de perfecte oplossing voor elk evenement, groot of klein.

Sanitronics en UNIT45 hebben samen de Self-Cleaning Toilet Container ontwikkeld, speciaal voor gebruik tijdens evenementen. Bijvoorbeeld tijdens concerten, festivals, sportevenementen en meer. We hebben negen draaitoiletten van Sanitronics in de container geplaatst. Dankzij de revolutionaire technologie van het Revolving Toilet ervaart elke gebruiker een volledig schoon toilet. Het maakt niet uit hoe vaak het voor hen gebruikt is.

Draaibaar toilet

Draaibaar toilet

Het Revolving Toilet van Sanitronics is een revolutionair zelfreinigend toiletsysteem. In de eenheid worden twee toiletpotten gebruikt, die na elk gebruik worden afgewisseld. Terwijl het eerste toilet in een aparte ruimte wordt gereinigd, kan het tweede toilet worden gebruikt.

Wijd toepasbaar

Wijd toepasbaar

Bij de ontwikkeling van de zelfreinigende toiletcontainer is extra aandacht besteed aan de lay-out, het uiterlijk en de transporteerbaarheid. Het neutrale ontwerp maakt hem geschikt voor een grote verscheidenheid van omgevingen.

Droog toilet

Droog toilet

Terwijl het toilet ronddraait, passeert de gereinigde zitting een airblade die de zitting droogt. Het resultaat is dat de gebruiker een volledig droog toilet ervaart. Ook de gekozen materialen spelen een essentiële rol bij het realiseren van een volledig droog toilet onder alle omstandigheden.

Sensortechnologie

Sensortechnologie

Aan elk uiteinde van de container bevinden zich drie wasbakken waarmee de gebruikers hun handen volledig handenvrij kunnen wassen.

24/7 bijstand op locatie

24/7 bijstand op locatie

Wij bieden 24/7 assistentie op locatie. Dus in het onwaarschijnlijke geval van een storing of fout, zijn wij er om het te verhelpen.

Snelle doorlooptijd

Snelle doorlooptijd

Wachten op een schoon toilet hoeft niet lang te duren. Het hele proces van schoonmaken en drogen van het toilet duurt minder dan 20 seconden.

Geautomatiseerde openbare toiletsystemen voor iedereen, overal.

Om onze missie te vervullen om het veiligste, meest hygiënische openbare toilet te creëren, doen we het allemaal zelf: van ontwerp, tot productie, tot plaatsing, tot onderhoud. Allemaal vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam.

 • Expert in Water Systems
  Expert in Water Systems
 • Top 100 Most Innovative SME Companies in The Netherlands
  Top 100 Most Innovative SME Companies in The Netherlands
 • Patented Technology
  Patented Technology
 • Sustainable
  Sustainable
 • SMART City Concept
  SMART City Concept
Watch-video

Ergonomisch
De knoppen voor enkele en meervoudige bewerkingen zijn ergonomisch geplaatst om de inspanning te minimaliseren en de efficiëntie te maximaliseren.

Geen aanraking
Nabijheidssensoren sturen de functies deur openen, toilet doorspoelen en handen wassen. Omdat deze sensoren niet hoeven te worden aangeraakt, resulteert dit in schonere oppervlakken en schonere handen.

Handen droog in 10 seconden
Wij gebruiken krachtige handdrogers om ervoor te zorgen dat de handen in 10 seconden volledig droog zijn. Handen hoeven niet te worden afgewreven, wat de hygiëne ten goede komt.

Automatische deuropening
Onze units kunnen worden uitgerust met een normale of een schuifdeur die automatisch kan worden geopend, zodat mensen moeiteloos het toilet kunnen betreden.

Onze toiletunits zijn ontworpen tegen oneigenlijk gebruik. Daarom gebruiken wij alleen hoogwaardige materialen bij de ontwikkeling ervan. De structuur en de buitenkant van de wc-eenheid zijn volledig gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Roestvrij staal is een stevig en duurzaam materiaal dat goed bestand is tegen vandalisme en barre omstandigheden zoals langdurige blootstelling aan zand en/of zout.

De binnenwanden van het toestel hebben een HPL oppervlak. Dit maakt de wanden waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Andere onderdelen aan de binnenkant van het toiletmeubel, zoals de toiletpot en de wasbak, zijn eveneens van roestvrij staal. Dit maakt het moeilijker om de eenheid te vernielen. Bovendien kan een maximumduur voor het gebruik van onze toiletunits worden ingesteld om misbruik en ongeoorloofd lang verblijf binnen te voorkomen.

Veiligheid komt op de eerste plaats. Dit geldt ook voor onze toiletunits. Wij hebben verschillende systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat al onze producten veilig zijn in het gebruik.

Noodknoppen
Binnenin zijn drie noodknoppen geplaatst, die vanuit elke positie kunnen worden bereikt. Als op een van deze knoppen wordt gedrukt, gaat de deur van het toestel open en gaan de lampjes aan de buitenkant knipperen. Een noodbericht wordt ook rechtstreeks naar het managementsysteem gestuurd, zodat onmiddellijk actie kan worden ondernomen.

Noodstroom
In geval van stroomuitval schakelt het toilet over op noodstroom. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker zijn bezoek onder alle omstandigheden kan voltooien, en niet binnen wordt opgesloten.

Veiligheidssensoren
Bewegings- en andere veiligheidssensoren in de toiletruimte controleren of er na gebruik nog personen of voorwerpen binnen zijn. Als het systeem iets registreert, zal de reinigingscyclus dienovereenkomstig worden aangepast of helemaal niet worden uitgevoerd.

Bescherming tegen legionella
Door de systemen regelmatig rond te pompen, wordt ervoor gezorgd dat het water niet tot stilstand komt, zelfs niet bij langdurige sluiting.

KIWA-keurmerk
Wij beschikken over het certificaat inzake watergerelateerde veiligheidsaspecten van “gevaarlijke toestellen”.

4G-verbinding
Er wordt een constante 4G verbinding met de toileteenheden onderhouden. Diverse meldingen en eventuele storingen worden in real-time ontvangen, zodat hierop adequaat kan worden gereageerd.

Bij de ontwikkeling van onze systemen besteden wij bijzondere aandacht aan duurzaamheid. Door de gebruikte materialen en onze manier van bouwen zijn onze toiletten zeer duurzaam. Omdat de eenheden bovendien industrieel flexibel demonteerbaar zijn, kan elk onderdeel van de eenheid gemakkelijk worden vervangen of vernieuwd. Dit zorgt ervoor dat de toileteenheid op lange termijn blijft presteren en zijn “looks” niet verliest. Dit betekent ook dat de toiletunits perfect passen in een circulaire economie.

Wij hebben onze eigen reinigingsproducten ontwikkeld, geproduceerd onder de naam ‘Sani-sol’. Wij produceren drie volledig biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen, zodat het onderhoud van de eenheid op een duurzame manier gebeurt. Wij zijn ook trots te kunnen zeggen dat wij partners zijn van het programma Smart for Sustainable Cities (U4SSC) van de Verenigde Naties, dat werkt aan 9 van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen.

Beschikbare toiletsystemen

The Revolving Toilet

Een revolutionair zelfreinigend toiletsysteem voor de openbare ruimte. Met een snelle doorlooptijd zal elke bezoeker een toilet kunnen ervaren dat van binnen en van buiten schoon is.

De Automatische

De Automatic bevat een automatisch reinigingssysteem dat helpt om de toiletbril efficiënt schoon te houden. Elke nieuwe bezoeker krijgt altijd een schone en droge toiletbril bij de Automatic.

Automated Public Toilet

De automatische toiletten zijn niet-zelfreinigende toiletten. Om de oppervlakken schoner te houden en het algemene gebruik van de toiletten zo hygiënisch mogelijk te maken, zijn de automatische toiletten uitgerust met no-touch elementen.

Bekijk onze andere eenheden

Mobiel

Stand-Alone

Eenheden speciaal ontwikkeld voor de openbare omgeving.

Mobiel

Inbouw

Onze toilet technologieën geïnstalleerd in bestaande ruimtes.