Internet of Toilets (IOT)

Alle Sanitronics units zijn aangesloten op een digitaal dashboard. Dit levert op elk moment live gegevens op. Aantallen gebruikers, werkrapporten, en de statussen van alle eenheden. Dit speelt een grote rol in de onderhoudsstrategie van Sanitronics.

Zie wat er aan de hand is 24/7 & bedien alle units op afstand. Dat is Sanitronics' Internet van Toiletten.

Het dashboard maakt het mogelijk de eenheden op afstand te bedienen. Denk aan het openen van de deuren voor hulpdiensten of het aanpassen van de frequentie van het schoonmaken. Dit alles kan worden gedaan vanaf een computer of smartphone, zodat u op elk moment gemakkelijk kunt assisteren.

Live gegevens

Ons Dashboard biedt live gegevens. Dit garandeert een snelle reactie op eventuele problemen die zich kunnen voordoen. De gegevens die het Sanitronics dashboard ons verschaft, helpen ons inzicht te krijgen in de operationele gegevens van onze toiletunits. Dit stelt ons in staat om te werken aan een voortdurende verbetering van ons product.

Afstandsbediening

Met behulp van afstandsbediening kan Sanitronics op afstand assisteren met behulp van een computer of smartphone. Denk aan het openen van de deuren voor hulpdiensten of het aanpassen van de frequentie van het schoonmaken.

Waarschuwingen

Want alle Sanitronics units zijn verbonden met uw digitale dashboard. U hebt op elk moment toegang tot live gegevens. U krijgt waarschuwingen als er iets is dat aandacht nodig heeft in een van de units. Bijvoorbeeld, als de deur te lang open staat.