The Revolving Toilet

The Revolving Toilet by Sanitronics is het meest innovatieve en hygiënische zelfreinigende toilet voor de openbare ruimte. Vanwege de snelle doorlooptijd kan iedere bezoeker met slechts een korte wachttijd een toilet ervaren wat van binnen en van buiten volledig schoon en droog is. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring hebben we een systeem kunnen ontwerpen wat rekening houdt met vandalisme, duurzaamheid, comfort en hygiëne, om zo de beste service te verlenen aan iedere bezoeker.

Een revolutionair zelfreinigend toiletsysteem voor de openbare ruimte.

Onze persoonlijke ervaring met onhygiënische toiletsystemen is wat onze passie heeft aangewakkerd. De passie om een toiletsysteem te creëren dat echt schoon en droog is onder alle omstandigheden. Veel onderzoek, innovatie en ontwikkelingen hebben geleid tot waar we nu zijn. We zijn er in geslaagd een toiletsysteem te creëren dat elke bezoeker onder zelfs de zwaarste omstandigheden een schoon en veilig toilet aanbiedt: The Revolving Toilet by Sanitronics.

Gepatenteerde Technologie

Gepatenteerde Technologie

Het Revolving Toilet is een revolutionair zelfreinigend toiletsysteem. Binnen de units worden twee toiletpotten gebruikt, die elkaar afwisselen na elk gebruik. Terwijl het eerste toilet in een aparte ruimte wordt gereinigd, kan het tweede toilet worden gebruikt.

Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging

Zowel de binnenkant, de bovenkant, als de onderkant van de toiletpot worden gereinigd onder een druk van 70 BAR. Het schoonmaken van het toilet gebeurt met ons eigen biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel. Dit zorgt voor een doeltreffende verwijdering van alle vuil.

Schoon en droog

Schoon en droog

Terwijl het toilet ronddraait, passeert de gereinigde toiletpot een airblade die de volledige pot droogt. Het resultaat is dat de gebruiker een volledig droog toilet ervaart. Ook de gekozen materialen spelen een essentiële rol bij het realiseren van een volledig droog toilet onder alle omstandigheden.

Comfort

Comfort

De vaste toiletbril ziet er niet alleen mooi uit, voelt ook warm en comfortabel bij elke temperatuur. Het voor het toilet gebruikte materiaal is ook bestand tegen vandalisme, zoals hameren, brand of graffiti.

Doorlooptijd

Doorlooptijd

Wachten op een schoon toilet hoeft niet lang te duren. Het hele proces van schoonmaken en drogen van het toilet duurt minder dan 20 seconden.

Ergonomisch

Ergonomisch

De knoppen voor enkele en meervoudige bewerkingen worden niet aangeraakt en zijn ergonomisch geplaatst om de inspanning te minimaliseren en de efficiëntie te maximaliseren.

Modulaire toiletten. Gemaakt voor aanpassingen en snelle veranderingen. Klaar voor de toekomst.

Onze toiletunits zijn volledig aanpasbaar aan uw behoeften en passen in elk straatbeeld. De units worden modulair opgebouwd, wat zorgt voor flexibiliteit in de designmogelijkheden. Omdat de units industrieel flexibel demonteerbaar zijn, kunnen we indien nodig gemakkelijk onderdelen vervangen. Dit zorgt voor een langere levensduur en laat onze units perfect passen in een circulaire economie. Alle onderdelen kunnen worden gerecycled.

Geautomatiseerde openbare toiletsystemen voor iedereen, overal.

Om onze missie te vervullen om het veiligste, meest hygiënische openbare toilet te creëren, doen we het allemaal zelf: van ontwerp, tot productie, tot plaatsing, tot onderhoud. Allemaal vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam.

 • Expert in Water Systems
  Expert in Water Systems
 • Top 100 Most Innovative SME Companies in The Netherlands
  Top 100 Most Innovative SME Companies in The Netherlands
 • Patented Technology
  Patented Technology
 • Sustainable
  Sustainable
 • SMART City Concept
  SMART City Concept
Watch-video

Er wordt een constante 4G verbinding met de toileteenheden onderhouden. Diverse meldingen en eventuele storingen worden in real-time ontvangen, zodat hierop adequaat kan worden gereageerd. De informatie wordt verzameld in een zeer overzichtelijk dashboard. Het dashboard geeft een overzicht van alle eenheden en hun live status. Zij zal ook informatie verstrekken over een klantenportaal. In het extreme geval dat het systeem niet in staat is alle filth uit een toilet te verwijderen, bijvoorbeeld bij een verstopping, wordt via de 4G-verbinding een bericht verzonden. In deze situatie zal de vuile toiletpot worden vastgehouden tot hij weer schoon is, terwijl het tweede toilet automatisch kan worden gebruikt en gereinigd.

Live controle
Vanuit het overzicht op het dashboard kan Sanitronics de units te allen tijde controleren. Denk hierbij aan het openen of sluiten van de deuren, het aanpassen van instellingen met betrekking tot afzonderlijke onderdelen, maar ook de mogelijkheid om de openingstijden of toegangsprijzen te allen tijde te wijzigen. In veel gevallen is Sanitronics in staat om op afstand hulp te bieden. Denk aan het heropenen van de toiletdeuren na de openingsuren, of bijvoorbeeld het wijzigen van de toegangsprijzen.

Buitendienst
Ditzelfde dashboard is gekoppeld aan ons Salesforce Fieldservice-onderhoudsplatform. Vanuit de connectiviteit met onze units, kan ons onderhoudspersoneel automatisch gestuurd worden. De gegevens die in ons dashboard worden verzameld, sturen het fieldservice-platform om automatisch intervalonderhoud te organiseren wanneer dat nodig is.

Het draaitoilet van Sanitronics is ontwikkeld om elke gebruiker te voorzien van een schoon en droog toilet. Daarom zijn onze toiletunits uitgerust met floorreiniging en no-touch elementen die ervoor zorgen dat de units na elk gebruik schoon en hygiënisch blijven. Het openen van de deur, het doorspoelen van het toilet en het wassen van de handen worden allemaal geregeld door handenvrije sensoren. Dit zorgt voor schonere oppervlakken en handen en maakt het algemene gebruik van de toiletten hygiënischer.

Ons uniek floor reinigingssysteem wordt gebruikt in de toiletunits om een schone en droge floor te garanderen voor elke gebruiker.

Schoon en droog
De floor in de toiletruimte wordt onder hoge druk gereinigd met water en biologisch afbreekbare zeep. Vuil wordt opgevangen in een goot achter het toestel.

Grip
De floor bestaat uit waterdoorlatende zwarte grindtegels. Na het reinigen wordt het resterende zeepwater afgevoerd door de poreuze floor, die vrijwel onmiddellijk droog is en een optimale grip biedt.

Afval opruimen
Een vaak vervuilend element op de floor is toiletpapier. De doorvoer is ideaal voor het opruimen van dit soort afval en ander afval dat bezoekers kunnen achterlaten.

Om de wc-eenheid op lange termijn correct te laten functioneren, is onderhoud vereist. Al onze units zijn zo ontwikkeld dat ze niet alleen modulair kunnen worden gebouwd, maar ook modulair kunnen worden onderhouden. Sanitronics heeft het gehele proces van ontwikkeling en ontwerp, tot productie en onderhoud in eigen beheer. Sanitronics werkt met een plug and play bedradingsbundel. Wanneer een bepaald onderdeel niet goed werkt, zal de

Technisch Onderhoud
Wij voeren periodiek technisch onderhoud uit aan de wc-eenheid, om ervoor te zorgen dat alle onderdelen intact blijven en ook op lange termijn goed blijven functioneren. Na elk onderhoud wordt aan de klant een rapport bezorgd waarin staat wat er is gebeurd en wat eventueel is vervangen.

Hygiënisch onderhoud
De niet-zelfreinigende onderdelen worden in topconditie gehouden tijdens het hygiënisch onderhoud. Daar zorgt onze schoonmaakploeg wel voor. De frequentie van het hygiënisch onderhoud kan aan uw situatie worden aangepast.

Wij informeren u graag over de verschillende onderhoudsoplossingen.

Onze toiletunits zijn ontworpen tegen oneigenlijk gebruik. Daarom gebruiken wij alleen hoogwaardige materialen bij de ontwikkeling ervan. De structuur en de buitenkant van de wc-eenheid zijn volledig gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Roestvrij staal is een stevig en duurzaam materiaal dat goed bestand is tegen vandalisme en barre omstandigheden zoals langdurige blootstelling aan zand en/of zout.

De binnenwanden van het toestel hebben een HPL oppervlak. Dit maakt de wanden waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Andere onderdelen aan de binnenkant van het toiletmeubel, zoals de toiletpot en de wasbak, zijn eveneens van roestvrij staal. Dit maakt het moeilijker om de eenheid te vernielen. Bovendien kan een maximumduur voor het gebruik van onze toiletunits worden ingesteld om misbruik en ongeoorloofd lang verblijf binnen te voorkomen.

Bij de ontwikkeling van onze systemen besteden wij bijzondere aandacht aan duurzaamheid. Door de gebruikte materialen en onze manier van bouwen zijn onze toiletten zeer duurzaam. Omdat de eenheden bovendien industrieel flexibel demonteerbaar zijn, kan elk onderdeel van de eenheid gemakkelijk worden vervangen of vernieuwd. Dit zorgt ervoor dat de toileteenheid op lange termijn blijft presteren en zijn “looks” niet verliest. Dit betekent ook dat de toiletunits perfect passen in een circulaire economie.

Wij hebben onze eigen reinigingsproducten ontwikkeld, geproduceerd onder de naam ‘Sani-sol’. Wij produceren drie volledig biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen, zodat het onderhoud van de eenheid op een duurzame manier gebeurt. Wij zijn ook trots te kunnen zeggen dat wij partners zijn van het programma Smart for Sustainable Cities (U4SSC) van de Verenigde Naties, dat werkt aan 9 van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen.

Beschikbare eenheden

Onze toiletunits zijn volledig aanpasbaar aan uw behoeften en passen in het straatbeeld. Naast onze standaard lay-outs en exterieurs heeft Sanitronics een grote verscheidenheid aan op maat gemaakte units gebouwd. Hieronder vindt u de verschillende beschikbare eenheden voor het draaiend toilet.

The Revolving Toilet

Stand-Alone

Eenheden speciaal ontwikkeld voor de openbare omgeving.

The Revolving Toilet

Mobiel

Mobiele units die hygiënische oplossingen bieden op locatie.

The Revolving Toilet

Inbouw

Onze toilet technologieën geïnstalleerd in bestaande ruimtes.

Bekijk onze andere toiletsystemen

Onze toiletunits zijn volledig aanpasbaar aan uw behoeften en passen in het straatbeeld. Naast onze standaard lay-outs en exterieurs heeft Sanitronics een grote verscheidenheid aan op maat gemaakte units gebouwd. Hieronder vindt u de verschillende beschikbare eenheden voor het draaiend toilet.

De Automatische

De Automatic bevat een automatisch reinigingssysteem dat helpt om de toiletbril efficiënt schoon te houden. Elke nieuwe bezoeker krijgt altijd een schone en droge toiletbril bij de Automatic.

Automated Public Toilet

De automatische toiletten zijn niet-zelfreinigende toiletten. Om de oppervlakken schoner te houden en het algemene gebruik van de toiletten zo hygiënisch mogelijk te maken, zijn de automatische toiletten uitgerust met no-touch elementen.