Inbouw

De inbouw van Sanitronics kunnen in een bestaande ruimte worden ingebouwd.

Sanitronics biedt niet alleen sanitaire oplossingen voor buiten. Wij kunnen onze toiletunits ook in een bestaande ruimte inbouwen. In kantoorgebouwen, bibliotheken of andere gebouwen die op zoek zijn naar een hygiënische toiletervaring. Sanitronics ontwikkelt, produceert en onderhoudt haar toiletunits op modulaire wijze. De modulaire manier van werken maakt het voor Sanitronics mogelijk om een zelfreinigend toiletsysteem efficiënt op verschillende locaties in te bouwen en efficiënt te onderhouden.

Comfort

Comfort

Sanitronics toiletten hebben een zeer innovatieve zitting. De vaste toiletzitting ziet er niet alleen mooi uit, maar voelt ook altijd warm en comfortabel aan. Het exclusieve materiaal dat voor het toilet wordt gebruikt, is ook bestand tegen vandalisme zoals hameren, brand of graffiti.

Frisse Geur

Frisse Geur

Ons zeepwater heeft een subtiele maar frisse geur die kan worden geroken bij het betreden van de toiletruimte. Bij elke flush- en reinigingscyclus worden grote oppervlakken in het apparaat opgefrist.

Modulaire eenheid

Modulaire eenheid

Op elk moment van de levenscyclus van het product kunnen onderdelen worden vervangen en/of aangepast, zodat de toileteenheid jarenlang meegaat. Aan het einde van de levensduur kan de hele installatie gemakkelijk worden gedemonteerd.

Ergonomisch

Ergonomisch

De knoppen voor enkele en meervoudige bewerkingen worden niet aangeraakt en zijn ergonomisch geplaatst om de inspanning te minimaliseren en de efficiëntie te maximaliseren.

Onderhoudsdienst

Onderhoudsdienst

In het onwaarschijnlijke geval van een storing of fout, bieden wij onderhoudsservice om het te verhelpen.

Betalingsgemak

Betalingsgemak

Om het toilet te openen kan de toegangsplaat worden uitgerust met: openingsknop (gratis toilet), muntautomaat (prijs instelbaar), NFC-module (voor kredietkaart), 0900-nummer (betalen via sms). Combinaties zijn ook mogelijk.

Geautomatiseerde openbare toiletsystemen voor iedereen, overal.

Om onze missie te vervullen om het veiligste, meest hygiënische openbare toilet te creëren, doen we het allemaal zelf: van ontwerp, tot productie, tot plaatsing, tot onderhoud. Allemaal vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam.

 • Expert in Water Systems
  Expert in Water Systems
 • Top 100 Most Innovative SME Companies in The Netherlands
  Top 100 Most Innovative SME Companies in The Netherlands
 • Patented Technology
  Patented Technology
 • Sustainable
  Sustainable
 • SMART City Concept
  SMART City Concept
Watch-video

Ergonomisch
De knoppen voor enkele en meervoudige bewerkingen zijn ergonomisch geplaatst om de inspanning te minimaliseren en de efficiëntie te maximaliseren.

Geen aanraking
Nabijheidssensoren sturen de functies deur openen, toilet doorspoelen en handen wassen. Omdat deze sensoren niet hoeven te worden aangeraakt, resulteert dit in schonere oppervlakken en schonere handen.

Handen droog in 10 seconden
Wij gebruiken krachtige handdrogers om ervoor te zorgen dat de handen in 10 seconden volledig droog zijn. Handen hoeven niet te worden afgewreven, wat de hygiëne ten goede komt.

Automatische deuropening
Onze units kunnen worden uitgerust met een normale of een schuifdeur, die automatisch kan worden geopend, zodat mensen moeiteloos het toilet kunnen betreden.

Onze toiletunits zijn ontworpen tegen oneigenlijk gebruik. Daarom gebruiken wij alleen hoogwaardige materialen bij de ontwikkeling ervan. De structuur en de buitenkant van de wc-eenheid zijn volledig gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Roestvrij staal is een stevig en duurzaam materiaal dat goed bestand is tegen vandalisme en barre omstandigheden zoals langdurige blootstelling aan zand en/of zout.

De binnenwanden van het toestel hebben een HPL oppervlak. Dit maakt de wanden waterdicht en gemakkelijk schoon te maken. Andere onderdelen aan de binnenkant van het toiletmeubel, zoals de toiletpot en de wasbak, zijn eveneens van roestvrij staal. Dit maakt het moeilijker om de eenheid te vernielen. Bovendien kan een maximumduur voor het gebruik van onze toiletunits worden ingesteld om misbruik en ongeoorloofd lang verblijf binnen te voorkomen.

Veiligheid komt op de eerste plaats. Dit geldt ook voor onze toiletunits. Wij hebben verschillende systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat al onze producten veilig zijn in het gebruik.

Noodknoppen
Binnenin zijn drie noodknoppen geplaatst, die vanuit elke positie kunnen worden bereikt. Als op een van deze knoppen wordt gedrukt, gaat de deur van het toestel open en gaan de lampjes aan de buitenkant knipperen. Een noodbericht wordt ook rechtstreeks naar het managementsysteem gestuurd, zodat onmiddellijk actie kan worden ondernomen.

Noodstroom
In geval van stroomuitval schakelt het toilet over op noodstroom. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker zijn bezoek onder alle omstandigheden kan voltooien, en niet binnen wordt opgesloten.

Veiligheidssensoren
Bewegings- en andere veiligheidssensoren in de toiletruimte controleren of er na gebruik nog personen of voorwerpen binnen zijn. Als het systeem iets registreert, zal de reinigingscyclus dienovereenkomstig worden aangepast of helemaal niet worden uitgevoerd.

Bescherming tegen legionella
Door de systemen regelmatig rond te pompen, wordt ervoor gezorgd dat het water niet tot stilstand komt, zelfs niet bij langdurige sluiting.

KIWA-keurmerk
Wij beschikken over het certificaat inzake watergerelateerde veiligheidsaspecten van “gevaarlijke toestellen”.

4G-verbinding
Er wordt een constante 4G verbinding met de toileteenheden onderhouden. Diverse meldingen en eventuele storingen worden in real-time ontvangen, zodat hierop adequaat kan worden gereageerd.

Bij de ontwikkeling van onze systemen besteden wij bijzondere aandacht aan duurzaamheid. Door de gebruikte materialen en onze manier van bouwen zijn onze toiletten zeer duurzaam. Omdat de eenheden bovendien industrieel flexibel demonteerbaar zijn, kan elk onderdeel van de eenheid gemakkelijk worden vervangen of vernieuwd. Dit zorgt ervoor dat de toileteenheid op lange termijn blijft presteren en zijn “looks” niet verliest. Dit betekent ook dat de toiletunits perfect passen in een circulaire economie.

Wij hebben onze eigen reinigingsproducten ontwikkeld, geproduceerd onder de naam ‘Sani-sol’. Wij produceren drie volledig biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen, zodat het onderhoud van de eenheid op een duurzame manier gebeurt. Wij zijn ook trots te kunnen zeggen dat wij partners zijn van het programma Smart for Sustainable Cities (U4SSC) van de Verenigde Naties, dat werkt aan 9 van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen.

Beschikbare toiletsystemen

The Revolving Toilet

Een revolutionair zelfreinigend toiletsysteem voor de openbare ruimte. Met een snelle doorlooptijd zal elke bezoeker een toilet kunnen ervaren dat van binnen en van buiten schoon is.

De Automatische

De Automatic bevat een automatisch reinigingssysteem dat helpt om de toiletbril efficiënt schoon te houden. Elke nieuwe bezoeker krijgt altijd een schone en droge toiletbril bij de Automatic.

Automated Public Toilet

De automatische toiletten zijn niet-zelfreinigende toiletten. Om de oppervlakken schoner te houden en het algemene gebruik van de toiletten zo hygiënisch mogelijk te maken, zijn de automatische toiletten uitgerust met no-touch elementen.

Bekijk onze andere eenheden

Inbouw

Stand-Alone

Eenheden speciaal ontwikkeld voor de openbare omgeving.

Inbouw

Mobiel

Mobiele units die hygiënische oplossingen bieden op locatie.