Breda, Nederland

Deze Stand-alone in het prachtige Valkenbergpark in Breda is een van de unieke exemplaren die wij de afgelopen jaren hebben geproduceerd. Dankzij de Cortenstalen look met het bijzondere figuurpatroon op de buitenwanden past deze Stand-Alone perfect in zijn omgeving.

Dit rolstoeltoegankelijke toilet, vervaardigd uit buitenpanelen van hoogwaardig cortenstaal en voorzien van het 'The Revolving Toilet'-systeem, kan dankzij zijn snelle doorlooptijd een hogere capaciteit aan - ten opzichte van conventionele toiletten.

Dankzij de locatie van deze Stand-alone kunnen niet alleen bezoekers van het Valkenbergpark zelf, maar ook degenen die van en naar het centrum van Breda reizen, gebruikmaken van deze openbare voorziening.

Of het nu gaat om een wandeling, een sportieve activiteit in het park of een gezellig dagje uit, het 'The Revolving Toilet'-systeem garandeert een veilig en schoon toilet voor iedere gebruiker, de gehele dag door.

Toilet systeem

Deze Stand-Alone is uitgerust met een 'The Revolving Toilet' systeem en ontworpen om toegangelijk te zijn voor mindervalide

Type

Openbaar mindervalide toilet

Exterieur

Cortenstaal met uniek figuurpatroon.

Datum van installatie

2010