ƒ

Eén jaar in Béziers: Een succesvolle samenwerking.

"We zijn aangenaam verrast door de netheid van de units elke dag gedurende het hele jaar; alles wordt perfect schoon gehouden en is prettig in gebruik." - Ville de Béziers

In het hart van het departement Hérault, verscholen tussen de charmante steden Montpellier en Narbonne, ligt het authentieke Béziers - een historische Franse stad omringd door weelderige wijngaarden en rijk erfgoed.

Met trots kijken we terug op een succesvol jaar van samenwerking met de gemeente in deze stad, gelegen in de regio Languedoc. De gemeente heeft vorig jaar 16 van onze openbare toiletten aangeschaft om te voldoen aan de toenemende vraag van inwoners en toeristen naar constante toegang tot hygiënische en veilige openbare toiletten. Met een gebruikersaantal van meer dan 200.000 binnen een jaar kunnen we vol vertrouwen zeggen dat dit meer dan succesvol is geweest.

Ontdek Béziers zelf en maak gebruik van onze openbare faciliteiten tijdens de vele festiviteiten gedurende het jaar, zoals de levendige Féria of de betoverende Marché de Noël. Onze toiletten zijn strategisch geplaatst op unieke bezienswaardigheden in de stad, waaronder de pittoreske Pont Vieux, met een indrukwekkend uitzicht op de Cathédrale Saint-Nazaire et Saint-Celse, of op het charmante Place Jean Jaurés.

Sanitronics en de gemeente Béziers zullen in de komende jaren blijven samenwerken, waarbij we hoogwaardige toiletten zullen garanderen voor alle bezoekers en inwoners van de stad gedurende het hele jaar.