ƒ

Werkstudent Verkoop

Afdeling

Verkoop

Locatie

Rotterdam

Uren

Parttime. Fulltime.

Opleidingsniveau

MBO HBO WO

Taal

Nederlands | Engels

Iedereen heeft te allen tijde recht op een veilig en hygiënisch toilet.

Sanitronics is op zoek naar een gedreven werkstudent die ons gaat helpen in de verkoop. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging? Vind jij het fijn om waardering te krijgen voor je werk? Wil je werken in een toffe en snelgroeiende organisatie? Lees dan verder.

Over Sanitronics
Sanitronics International B.V. ontwerpt, ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt innovatieve hygiënische toiletsystemen. Deze systemen worden geleverd als huisje, als mobiele variant voor evenementen en ook als inbouwoplossing voor gebouwen. Vanuit onze vestiging in Rotterdam hebben wij het volledige proces onder eigen dak. Inmiddels worden de systemen in 18 landen verkocht. Onze klanten zijn overheden, attractieparken, horecagelegenheden, tankstations, projectontwikkelaars en bijvoorbeeld festivals. Sanitronics bestaat uit een jong team met grootse ambities en kan als technologiebedrijf gekenmerkt worden. Komende jaren gaat Sanitronics het avontuur aan om wereldwijd klanten als gebruikers te voorzien van schone toiletten.

Wat ga je doen?
In het dynamische sales en marketing team van Sanitronics ga je onder begeleiding van je collega's aan de slag met het benaderen van potentiële klanten, het beantwoorden van vragen, het leveren van informatie, het opstellen van offertes en het voeren van verkoopgesprekken met de klanten. Deze klanten zijn vaak gemeentes in binnen- en buitenland, maar ook tankstation houders, transportbedrijven of festivals. De ene dag ben je bezig met een klant in Saoedi-Arabië, de volgende dag ga je op bezoek bij een festival in België. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden vanuit deze functie. Je collega's gaan je helpen om al snel zelfstandig aan doelen te kunnen gaan werken. Dit zijn niet alleen collega's uit de sales, je gaat ook met engineers aan de slag om bepaalde technische informatie aan klanten aan te kunnen leveren.

Wie ben jij?
Jij bent een avontuurlijk persoon die van aanpakken houdt. Die zijn/haar kennis in de praktijk wil brengen en impact wil maken. Je bent hardwerkend en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent niet bang om initiatief te nemen en vindt het leuk om creatief bezig te zijn. Verder ben je:
- Iemand met een positieve mentaliteit
- Leergierig
- Iemand die graag met anderen werkt
- Ras inzetbaar
- Affiniteit met verkoop
- Op zoek naar doorgroeimogelijkheden
- Affiniteit met techniek

Wat krijg je ervoor terug?
- Een leuke werkomgeving waar hard gewerkt wordt, maar net zo hard gelachen
- Salaris passend bij jouw ervaring
- Een moderne en inspirerende werkomgeving
- Een bedrijf wat continue innoveert
- Een bedrijf waar respect en duurzaamheid hoog in het vaandel staan
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- Goede gereedschappen
- De kans om je verder te ontwikkelen en door te groeien in een internationaal bedrijf
- Last but not least: we hebben minimaal 2x per jaar een bedrijfsuitje en sluiten de week op vrijdag gezellig samen af

Enthousiast geworden?
Mail jouw cv en motivatie naar [email protected]

We nodigen je graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor in Rotterdam.