ƒ

Stage Industrieel Productontwerper (IPO)

Afdeling

O&O

Locatie

Rotterdam

Uren

Parttime. Fulltime.
3 tot 12 maanden met doorgroeimogelijkheid

Opleidingsniveau

HBO

Taal

Nederlands | Engels

Iedereen heeft te allen tijde recht op een veilig en hygiënisch toilet.

Sanitronics is op zoek naar een gedreven IPO student. Wij bieden zowel afstudeerstage projecten als meewerkstage projecten aan. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging? Vind jij het fijn om waardering te krijgen voor je werk? Wil je stage lopen in een toffe en snelgroeiende organisatie? Lees dan verder.

Over Sanitronics
Sanitronics International B.V. ontwerpt, ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt innovatieve hygiënische toiletsystemen. Deze systemen worden geleverd als huisje, als mobiele variant voor evenementen en ook als inbouwoplossing voor gebouwen. Vanuit onze vestiging in Rotterdam hebben wij het volledige proces onder eigen dak. Inmiddels worden de systemen in 18 landen verkocht. Onze klanten zijn overheden, attractieparken, horecagelegenheden, tankstations, projectontwikkelaars en bijvoorbeeld festivals. Sanitronics bestaat uit een jong team met grootse ambities en kan als technologiebedrijf gekenmerkt worden. Komende jaren gaat Sanitronics het avontuur aan om wereldwijd klanten als gebruikers te voorzien van schone toiletten.

Wat ga je doen?
Samen met jou gaan we een leuke en uitdagende podiumopdracht verzinnen. Zo kijken we samen met klanten en gebruikers hoe we onze producten kunnen verbeteren. Het is voor ons als bedrijf belangrijk dat we studenten een uitdagende stage meegeven waarvan producten daadwerkelijk uitgewerkt gaan worden. Zo heeft Iris bijvoorbeeld een wasmeubel ontwikkeld, waar de NOS een leuke video van gemaakt heeft.

Je zult niet als stagiair maar als collega behandeld worden. In een dynamisch team ga je in programma's als Solidworks een product uitwerken, waarvan het de bedoeling is dat we dit ook direct in productie gaan nemen. Dit kan een klein onderdeel van een bestaande oplossing zijn, of bijvoorbeeld een volledig festival unit van 15 meter lang, zoals Joline ontwikkeld heeft. Joline heeft afgelopen zomer op Lowlands haar eigen creatie kunnen zien en gebruiken.

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren en avontuurlijk persoon die van aanpakken houdt. Die zijn/haar kennis in de praktijk wil brengen en impact wil maken. Je bent hardwerkend en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent niet bang om initiatief te nemen en vindt het leuk om creatief bezig te zijn. Verder ben je:
- Iemand die ervaring heeft met Solidworks
- Iemand die een podium wil volgen waarbij je impact kan maken
- Leergierig
- Iemand die geen zin heeft om heel de dag koffie te halen tijdens zijn podium
- Studenten IPO

Wat krijg je ervoor terug?
- Een leuke werkomgeving waar hard gewerkt wordt, maar net zo hard gelachen
- Ruime stagevergoeding
- Een moderne en inspirerende werkomgeving
- Een bedrijf wat continue innoveert
- Een bedrijf waar respect en duurzaamheid hoog in het vaandel staan
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- De kans om je verder te ontwikkelen en door te groeien in een internationaal bedrijf
- Last but not least: we hebben minimaal 2x per jaar een bedrijfsuitje en sluiten de week op vrijdag gezellig samen af

Enthousiast geworden?
Mail jouw cv en motivatie naar [email protected]

Wij nodigen je graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor te Rotterdam.