ƒ

Monteur Buitendienst

Afdeling

Locatie

Europa

Uren

Fulltime

Opleidingsniveau

Taal

Nederlands / Engels

Iedereen heeft te allen tijde recht op een veilig en hygiënisch toilet.

Sanitronics is op zoek naar een gedreven en ervaren Monteur Buitendienst. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging? Vind jij het fijn om waardering te krijgen voor je werk? Wil je werken in een toffe en snelgroeiende organisatie? Lees dan verder.

Over Sanitronics
Sanitronics International B.V. ontwerpt, ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt innovatieve hygiënische toiletsystemen. Deze systemen worden geleverd als huisje, als mobiele variant voor evenementen en ook als inbouwoplossing voor gebouwen. Vanuit onze vestiging in Rotterdam hebben wij het volledige proces onder eigen dak. Inmiddels worden de systemen in 18 landen verkocht. Onze klanten zijn overheden, attractieparken, horecagelegenheden, tankstations, projectontwikkelaars en bijvoorbeeld festivals. Sanitronics bestaat uit een jong team met grootse ambities en kan als technologie bedrijf gekenmerkt worden. Komende jaren gaat Sanitronics het avontuur aan om wereldwijd klanten als gebruikers te voorzien van schone toiletten.

Wat ga je doen?
Als monteur buitendienst ga je in een hecht team storingen oplossen en technisch onderhoud uitvoeren aan zelfreinigende toiletten in de openbare ruimte. Vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam wordt er door Nederland en de omliggende landen gewerkt. In het begin zal je meedraaien in de productie om het product goed te leren kennen. Mocht je dit enigszins onder de knie hebben ga je met andere monteurs mee naar buiten, vanuit deze ervaring krijg je vervolgens heel veel vrijheid en ga je zelf heel de dag op pad.

Sanitronics verzorgt een moderne auto en goede apparatuur. Vanuit een overzichtelijk digitaal platform zorgen wij ervoor dat jouw leven makkelijk gemaakt wordt en dat je je volledig kunt richten op het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud.

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren en avontuurlijk persoon die van aanpakken houdt. Die zijn/haar kennis in de praktijk wil brengen en impact wil maken. Je bent hardwerkend en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent niet bang om initiatief te nemen en vindt het leuk om creatief bezig te zijn. Verder ben je:
- Spreek je redelijk Engels of Nederlands
- Heb je ervaring met elektrotechniek, watertechniek of andere technische installaties.
- In het bezit van een rijbewijs
- Vind je het niet erg om je handen vuil te maken.
- Ga je graag op pad. Binnen Nederland, maar ook de landen om Nederland heen.

Wat krijg je ervoor terug?
- Een leuke werkomgeving waar hard gewerkt wordt, maar net zo hard gelachen.
- Salaris passend bij jouw ervaring
- Een moderne en inspirerende werkomgeving
- Een bedrijf wat continue innoveert
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- De kans om je verder te ontwikkelen en door te groeien in een internationaal bedrijf
- Last but not least: we hebben minimaal 2x per jaar een bedrijfsuitje en sluiten de week op vrijdag gezellig samen af.

Enthousiast geworden?
Mail jouw cv en motivatie naar [email protected]

Wij nodigen je graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor te Rotterdam.