ƒ

Marketing Medewerker

Afdeling

Marketing

Locatie

Rotterdam

Uren

Parttime | Fulltime

Opleidingsniveau

MBO

Taal

Nederlands | Engels

Iedereen heeft te allen tijde recht op een veilig en hygiënisch toilet.

Ben jij de marketingmedewerker die het leuk vindt om van A tot Z de marketingactiviteiten te regelen? Ben je creatief, word je blij van een afwisselende functie en pas je goed in een snelgroeiende internationale scale-up? Dan zoekt Sanitronics International jou!

Over Sanitronics
Sanitronics International B.V. ontwerpt, ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt innovatieve hygiënische toiletsystemen. Deze systemen worden geleverd als huisje, als mobiele variant voor evenementen en ook als inbouwoplossing voor gebouwen. Vanuit onze vestiging in Rotterdam hebben wij het volledige proces onder eigen dak. Inmiddels worden de systemen in 18 landen verkocht. Onze klanten zijn overheden, attractieparken, horecagelegenheden, tankstations, projectontwikkelaars en bijvoorbeeld festivals. Sanitronics bestaat uit een jong team met grootse ambities en kan als technologiebedrijf gekenmerkt worden. Komende jaren gaat Sanitronics het avontuur aan om wereldwijd klanten als gebruikers te voorzien van schone toiletten.

Wat ga je doen?
Je gaat werken op de Marketingafdeling van Sanitronics waarin je verantwoordelijk bent voor het vormgeven van content in de breedste zin van het woord. Hierbij kun je denken aan marketingcampagnes opzetten, monitoren en evalueren, content schrijven voor social media, up to date houden van de website, ontwerpen van promotiematerialen, presentaties en pitchdesks bouwen en het schrijven van nieuwsbrieven. Bij het uitvoeren van bovenstaande werkzaamheden is het belangrijk dat onze organisatiedoelstellingen op de juiste doelgroep wordt afgestemd. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, dit zal dan ook een terugkomend topic zijn in jouw content. In deze rol rapporteer je aan de Chief Toilet Officer en je werkt nauw samen met het salesteam.

Wie ben jij?
Je bent niet bang om initiatief te nemen voor nieuwe marketingcampagnes en projecten. Je spot verbeteringen en bent niet bang om verbetervoorstellen door te voeren. Je voelt je thuis in een internationale omgeving en beheerst de Engelse taal. Verder ben je:

- Leergierig en open voor doorgroeimogelijkheden;

- Creatief, breed inzetbaar en communicatief sterk;

- Minimaal afgestudeerd met een relevante mbo-opleiding;

- Tussen de 24-40 uur per week beschikbaar.

& affiniteit met techniek en duurzaamheid.

Wat krijg je ervoor terug?
Een leuke werkomgeving waar hard gewerkt wordt, maar net zo hard gelachen;

­- De kans om je verder te ontwikkelen en door te groeien in een internationale scale-up;

­- Salaris passend bij jouw ervaring;

­- Een moderne en inspirerende werkomgeving;

­- Een bedrijf wat continu innoveert;

­- Een bedrijf waar respect en duurzaamheid hoog in het vaandel staan;

­- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

­- Goede tools;

­- Last but not least: we hebben meerdere keren per jaar een bedrijfsuitje en sluiten de week op vrijdag gezellig samen af.

Enthousiast geworden?
Mail jouw cv en motivatie naar [email protected]

We nodigen je graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor in Rotterdam.