ƒ

Installateur Elektrotechnische Besturingssystemen (PLC)

Afdeling

O&O

Locatie

Rotterdam

Uren

Fulltime

Opleidingsniveau

MBO HBO

Taal

Nederlands / Engels

Iedereen heeft te allen tijde recht op een veilig en hygiënisch toilet.

Sanitronics is op zoek naar een gedreven en ervaren elektro technisch assemblage medewerker. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging? Vind jij het fijn om waardering te krijgen voor je werk? Wil je werken in een toffe en snelgroeiende organisatie? Lees dan verder.

Over Sanitronics
Sanitronics International B.V. ontwerpt, ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt innovatieve hygiënische toiletsystemen. Deze systemen worden geleverd als huisje, als mobiele variant voor evenementen en ook als inbouwoplossing voor gebouwen. Vanuit onze vestiging in Rotterdam hebben wij het volledige proces onder eigen dak. Inmiddels worden de systemen in 18 landen verkocht. Onze klanten zijn overheden, attractieparken, horecagelegenheden, tankstations, projectontwikkelaars en bijvoorbeeld festivals. Sanitronics bestaat uit een jong team met grootse ambities en kan als technologiebedrijf gekenmerkt worden. Komende jaren gaat Sanitronics het avontuur aan om wereldwijd klanten als gebruikers te voorzien van schone toiletten.

Wat ga je doen?
Binnen een hecht team de elektrotechnische besturingskasten van onze toiletunits aansluiten, bekabelen en testen. Een groot aantal componenten zoals veiligheidssensoren, motoren en bijvoorbeeld hoge druk pompen worden aangestuurd vanuit onze PLC kasten. Er is een grote variëteit aan verschillende systemen. We verwachten niet alleen dat je zaken uitvoert, maar ook samen met ons mee gaat denken over hoe zaken efficiënter of slanker uitgevoerd kunnen worden.

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren en avontuurlijk persoon die van aanpakken houdt. Die zijn/haar kennis in de praktijk wil brengen en impact wil maken. Je bent hardwerkend en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent niet bang om initiatief te nemen en vindt het leuk om creatief bezig te zijn. Verder ben je:
- Iemand die ervaring heeft met PLC besturing of kastenbouw.
- Leergierig
- Iemand die elektrotechnische ervaring wilt verbreden.

Wat krijg je ervoor terug?
- Een leuke werkomgeving waar hard gewerkt wordt, maar net zo hard gelachen
- Salaris passend bij jouw ervaring
- Een moderne en inspirerende werkomgeving
- Een bedrijf wat continue innoveert
- Een bedrijf waar respect en duurzaamheid hoog in het vaandel staan
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- De kans om je verder te ontwikkelen en door te groeien in een internationaal bedrijf
- Last but not least: we hebben minimaal 2x per jaar een bedrijfsuitje en sluiten de week op vrijdag gezellig samen af

Enthousiast geworden?
Mail jouw cv en motivatie naar [email protected]

We nodigen je graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor in Rotterdam.