ƒ

Meewerkend voorman werkplaats

Afdeling

Productie

Locatie

Rotterdam

Uren

Fulltime

Opleidingsniveau

Taal

Nederlands | Engels

Iedereen heeft te allen tijde recht op een veilig en hygiënisch toilet.

Sanitronics is op zoek naar een gedreven en ervaren Chef werkplaats. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging? Vind jij het fijn om waardering te krijgen voor je werk? Wil je werken in een toffe en snelgroeiende organisatie? Lees dan verder.

Over Sanitronics
Sanitronics International B.V. ontwerpt, ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt innovatieve hygiënische toiletsystemen. Deze systemen worden geleverd als huisje, als mobiele variant voor evenementen en ook als inbouwoplossing voor gebouwen. Vanuit onze vestiging in Rotterdam hebben wij het volledige proces onder eigen dak. Inmiddels worden de systemen in 18 landen verkocht. Onze klanten zijn overheden, attractieparken, horecagelegenheden, tankstations, projectontwikkelaars en bijvoorbeeld festivals. Sanitronics bestaat uit een jong team met grootse ambities en kan als technologie bedrijf gekenmerkt worden. Komende jaren gaat Sanitronics het avontuur aan om wereldwijd klanten als gebruikers te voorzien van schone toiletten.

Wat ga je doen?
Sanitronics produceert in haar fabriek in Rotterdam een groot aantal verschillende toiletunits. Als chef werkplaats ga je een aantal personen in deze werkplaats aansturen. Het is jouw taak om de werkplaats er strak bij te laten staan, productie tekeningen te lezen en de verschillende taken binnen het productieproces te coördineren. Je staat in nauw contact met onze R&D afdeling. Daarnaast zal er incidenteel op locatie gewerkt moeten worden, een avontuur in binnen en buitenland waar je met het team in een aantal dagen een installatie zal verzorgen.

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren en avontuurlijk persoon die van aanpakken houdt. Die zijn/haar kennis in de praktijk wil brengen en impact wil maken. Je bent hardwerkend en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent niet bang om initiatief te nemen en vindt het leuk om creatief bezig te zijn. Verder ben je:
- Heb je een achtergrond in de productie, metaalbewerking, of bijvoorbeeld uit de bouw.
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
- Redelijk Engels
- Heb je affiniteit met techniek en innovatie

Wat krijg je ervoor terug?
- Een leuke werkomgeving waar hard gewerkt wordt, maar net zo hard gelachen.
- Salaris passend bij jouw ervaring
- Een moderne en inspirerende werkomgeving
- Een bedrijf wat continue innoveert
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- De kans om je verder te ontwikkelen en door te groeien in een internationaal bedrijf
- Last but not least: we hebben minimaal 2x per jaar een bedrijfsuitje en sluiten de week op vrijdag gezellig samen af.

Enthousiast geworden?
Mail jouw cv en motivatie naar [email protected]

Wij nodigen je graag uit voor een gesprek bij ons op kantoor te Rotterdam.